Home atelier mannenkunst mannenwerk projecten links contact     coming soon Contact Us

Luchtkasteel

 Levant 

Zo Voorbij 

Gay Soul 

Mannenwerk 

Thijs 

Touched

Luxe Fotoboek met meer dan 175 foto's van mannelijk naakt geselecteerd door de partner van Johan uit meer dan 20 jaar fotowerk Boekje 'losgezongen' Johan van Breukelen 1952 - 2012 (of 2013?) Wat doe je als je hoort dat je er rekening mee moet houden dat je niet lang meer zult leven? Er zijn vele reacties mogelijk. Beeldend kunstenaar en leider van workshops rond het thema bewustzijn Johan van Breukelen , verspilt geen tijd en energie aan verzet. Hij telt zijn zegeningen en leeft nog meer in het moment dan hij voorheen al deed. In een serie beschouwingen kijkt hij terug op wat voor hem waardevol en dierbaar was.Hij beschrijft waar het hem werkelijk om ging en nog steeds gaat in zijn leven. De persoonlijke verhalen zijn, ondanks de ogenschijnlijke zwaarte van het gegeven ‘de naderende dood’ opmerkelijk licht en speels van toon.  CD met 16 liedteksten van Johan van Breukelen op muziek gezet door Thijs Heij  In dit luxe fotoboek heb ik een aantal van mijn teksten, gedichten, foto's, schilderijen en aquarels bij elkaar gebracht.Naast wat ik in mijn professionele fotowerk uitdruk, beschrijven ze en laten ze zien wat voor mij in mijn leven van waarde en dierbaar is.De gedichten (liedteksten) zie ik als samengebalde ervaringen. De langere teksten vormen de neerslag van het werken met groepen rond 'bewustzijn', en van het proberen te leven in het Hier en Nu.De aquarels zijn vruchten van zitten en kijken en spelen met vormen en kleuren.osgezongen van wat ik dacht.De bijgesloten CD 'Luchtkasteel' bevat 16 van mijn liedteksten. Uitgevoerd door verschillende artiesten, gemixt en geproduceerd door Thijs Heij  

 

 

 

luister online een aantal liedteksten van Johan

aangeraaktg

de wereld

lippen

zwaluwzwaluw

diep is de nacht

familieboom

Poort

Meisje

Slootkant

Eiland in Oktober

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sinds 02-06-2008

------------------------------------

 

 

 

 

Project 'Zo Voorbij' 2008

 

 

Samen met de muzikant / tekstschrijver Hendrik Grashuis heeft Johan een tekstboekje uitgegeven met hun beide liedteksten. 

 

De presentatie van het boekje 'Zo Voorbij' was op 1 juni 2008 in het Werftheater in Utrecht met een optreden van Trio Thijs en Gasten.

 

 

 

 

video Trio Thijs 

optreden in het werftheater (6 min)

 

Flashshow Trio Thijs in het Werftheater

 

 

 

 

 

 

 

Liedtekstboekje 'Zo Voorbij' bestellen

Voornaam Achternaam Adres
Postcode  Plaats  E-mail  

Ik bestel  tekstboekje (s)

  15,- euro voor een boekje (incl verzendkosten)

      Ik maak ( vul hier het totaal bedrag in) over op giro 

      3504930 t.n.v. Grashuis - Van Breukelen in Utrecht

 

 

 

 

 

ISBN:978-90-8834-314-8

 

 

  
© 2000 - 2012 Johan van Breukelen The Netherlands