LOSGEZONGEN: Speciale DELUXE EDITIE 

(on demand geprint)

met (gratis) CD LUCHTKASTEEL

In dit luxe fotoboek heb ik een aantal van mijn teksten, gedichten, foto's, schilderijen en aquarels bij elkaar gebracht.

 

Naast wat ik in mijn professionele fotowerk uitdruk, beschrijven ze en laten ze zien wat voor mij in mijn leven van waarde en dierbaar is.

 

De gedichten (liedteksten) zie ik als samengebalde ervaringen. De langere teksten vormen de neerslag van het werken met groepen rond 'bewustzijn', en van het proberen te leven in het Hier en Nu.

 

De aquarels zijn vruchten van zitten en kijken en spelen met vormen en kleuren.

 

losgezongen van wat ik dacht.

 

De bijgesloten CD 'Luchtkasteel' bevat 16 van mijn liedteksten. Uitgevoerd door verschillende artiesten, gemixt en geproduceerd door Thijs Heij  

 

Johan van Breukelen zomer 2012

Voornaam Achternaam Adres
Postcode  Plaats  E-mail  

 

ik wil  'LOSGEZONGEN' DELUXE EDITIE Fotoboek + CD bestellen

ik maak 95,- euro over op onderstaande rekening

ik maak 5,- euro over voor verzending in Nederland

 

 

 

   

ING BANK giro 3504930

t.n.v Van Breukelen / Grashuis

 

IBAN: NL48INGB0003504930

BIC: NGBNL2A

 

--------------------------------------------------

ingeschreven bij de kamer van koophandel Utrecht

Atelier van Breukelen onder nr. 30257710

 

ingeschreven bij de  BBK 

(Beroepsvereniging van Beeldend Kunstenaars)

 

Luxe Fotoboek met meer dan 175 foto's geselecteerd door de partner van Johan uit meer dan 20 jaar fotowerk

 

Boekje 'losgezongen' Johan van Breukelen 1952 - 2012 (of 2013?) Wat doe je als je hoort dat je er rekening mee moet houden dat je niet lang meer zult leven? Er zijn vele reacties mogelijk. Beeldend kunstenaar en leider van workshops rond het thema bewustzijn Johan van Breukelen , verspilt geen tijd en energie aan verzet. Hij telt zijn zegeningen en leeft nog meer in het moment dan hij voorheen al deed. In een serie beschouwingen kijkt hij terug op wat voor hem waardevol en dierbaar was.Hij beschrijft waar het hem werkelijk om ging en nog steeds gaat in zijn leven. De persoonlijke verhalen zijn, ondanks de ogenschijnlijke zwaarte van het gegeven ‘de naderende dood’ opmerkelijk licht en speels van toon.

 

 

In dit luxe fotoboek heb ik een aantal van mijn teksten, gedichten, foto's, schilderijen en aquarels bij elkaar gebracht.Naast wat ik in mijn professionele fotowerk uitdruk, beschrijven ze en laten ze zien wat voor mij in mijn leven van waarde en dierbaar is.De gedichten (liedteksten) zie ik als samengebalde ervaringen. De langere teksten vormen de neerslag van het werken met groepen rond 'bewustzijn', en van het proberen te leven in het Hier en Nu.De aquarels zijn vruchten van zitten en kijken en spelen met vormen en kleuren.osgezongen van wat ik dacht.De bijgesloten CD 'Luchtkasteel' bevat 16 van mijn liedteksten. Uitgevoerd door verschillende artiesten, gemixt en geproduceerd door Thijs Heij  

CD met 16 liedteksten van Johan van Breukelen op muziek gezet door Thijs Heij

Olieverf Schilderij POORT 2012

ATELIERVERKOOP honderden foto's van mannelijk naakt, alle maten en prijzen! klik hier voor meer info

website van Johan van Breukelen. In zijn werkpraktijk richt hij zich op beeldende kunst en op bewustzijnswerk met groepen en individuen. Zijn creativiteit uit zich verder in teksten,  schilderwerk en fotografie.