Home atelier mannenkunst mannenwerk projecten links contact     coming soon Contact Us

Luchtkasteel

 Levant 

Zo Voorbij 

Gay Soul 

Mannenwerk 

Thijs 

Touched

Luxe Fotoboek met meer dan 175 foto's van mannelijk naakt geselecteerd door de partner van Johan uit meer dan 20 jaar fotowerk Boekje 'losgezongen' Johan van Breukelen 1952 - 2012 (of 2013?) Wat doe je als je hoort dat je er rekening mee moet houden dat je niet lang meer zult leven? Er zijn vele reacties mogelijk. Beeldend kunstenaar en leider van workshops rond het thema bewustzijn Johan van Breukelen , verspilt geen tijd en energie aan verzet. Hij telt zijn zegeningen en leeft nog meer in het moment dan hij voorheen al deed. In een serie beschouwingen kijkt hij terug op wat voor hem waardevol en dierbaar was.Hij beschrijft waar het hem werkelijk om ging en nog steeds gaat in zijn leven. De persoonlijke verhalen zijn, ondanks de ogenschijnlijke zwaarte van het gegeven ‘de naderende dood’ opmerkelijk licht en speels van toon.  CD met 16 liedteksten van Johan van Breukelen op muziek gezet door Thijs Heij  In dit luxe fotoboek heb ik een aantal van mijn teksten, gedichten, foto's, schilderijen en aquarels bij elkaar gebracht.Naast wat ik in mijn professionele fotowerk uitdruk, beschrijven ze en laten ze zien wat voor mij in mijn leven van waarde en dierbaar is.De gedichten (liedteksten) zie ik als samengebalde ervaringen. De langere teksten vormen de neerslag van het werken met groepen rond 'bewustzijn', en van het proberen te leven in het Hier en Nu.De aquarels zijn vruchten van zitten en kijken en spelen met vormen en kleuren.osgezongen van wat ik dacht.De bijgesloten CD 'Luchtkasteel' bevat 16 van mijn liedteksten. Uitgevoerd door verschillende artiesten, gemixt en geproduceerd door Thijs Heij  

Boekje 'losgezongen' Johan van Breukelen 1952 - 2012 (of 2013?) Wat doe je als je hoort dat je er rekening mee moet houden dat je niet lang meer zult leven? Er zijn vele reacties mogelijk. Beeldend kunstenaar en leider van workshops rond het thema bewustzijn Johan van Breukelen , verspilt geen tijd en energie aan verzet. Hij telt zijn zegeningen en leeft nog meer in het moment dan hij voorheen al deed. In een serie beschouwingen kijkt hij terug op wat voor hem waardevol en dierbaar was.Hij beschrijft waar het hem werkelijk om ging en nog steeds gaat in zijn leven. De persoonlijke verhalen zijn, ondanks de ogenschijnlijke zwaarte van het gegeven ‘de naderende dood’ opmerkelijk licht en speels van toon.

 

 

Project 'Luchtkasteel' 2012

gebaseerd op 15 (lied)teksten van Johan van Breukelen

Project Luchtkasteel is een multimedia project met tekst, muziek, poëzie en beeld. Een eiland is hierin een metafoor. Dat eiland staat voor ‘het rijk van de geest ’. Een plek waar het goed toeven is, maar waar het ook hard en eenzaam kan zijn. Een innerlijk gebied, soms gehuld in nevelen, waar gespeeld wordt met vorm en ruimte.  

Preview 

Project Luchtkasteel by ProjectLuchtkasteel
naar de download site

naar de download site

Aan de CD is nu bijna klaar en als je klikt op de hoes kan je de CD al beluisteren en downloaden

Thijs Heij

Thijs Heij producent / muzikant project Luchtkasteel

 

Binnenkort meer

15 liedteksten in Beeld

Luchtkasteel eiland in mij diep is de nacht
zwaluw Slootkant
Weemoed Meisje Ruimte
Poort Eiland in Oktober wereld
Familieboom Zuidwaarts

Weg ben ik

Luchtkasteel vertaald in het Frans door Els & Hans

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  
© 2000 - 2012 Johan van Breukelen The Netherlands